Lidmaatschap

Aanvraag Lidmaatschap
Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van het BSP lidmaatschap.

  Ik ga akkoord met de voorwaarden van BSP.
  Ik ga akkoord met de verwerking van bovenstaande persoonsgegevens.

  Lijkt Basketball jou ook een leuke sport? Wil jij net zo goed worden als een van je NBA helden? Of gewoon gezellig een balletje gooien? Kom basketball eens tijdens een paar trainingen uitproberen. Wellicht slaat de vonk ook bij jou over!

  Contributie
  De contributie voor het seizoen van 2020/2021 bedraagt € 180,-.
  Als nieuw lid ontvang je altijd een tenue bestaande uit een shirt, broekje en basketbal! Het tenue is dubbelzijdig te dragen in de kleuren rood en wit.

  Leeftijd
  Ben je tussen de 6 en de 12 jaar meld je dan snel aan.

   

   

   

  Voorwaarden Basketbal School Purmerend
  Ondergetekende wenst lid te worden van de Vereniging Basketbal School Purmerend en verklaart akkoord te gaan met de volgende voorwaarden:

  • Een lid verbindt zich bij het aanmelden voor het lopende verenigingsjaar aan de vereniging en is derhalve contributieplichtig voor het hele jaar.
  • Het lidmaatschap wordt zonder opzegging per 1 juli telkens stilzwijgend verlengd met één jaar.
  • Uitschrijven als lid van de vereniging is slechts mogelijk voor 1 juli van elk jaar en dient schriftelijk of via de mail te geschieden. Indien hier niet aan wordt voldaan, is de vereniging genoodzaakt de volledige contributie in rekening te brengen van het volgende seizoen.
  • Leden dienen zich te houden aan de bepalingen van de statuten en het huishoudelijk reglement (zie de website, of anders aan te vragen bij het secretariaat).
  • Beëindiging van het lidmaatschap dient drie maanden voor het nieuwe verenigingsjaar, dat wil zeggen uiterlijk 30 april van het lopende seizoen schriftelijk te geschieden bij de ledenadministratie of via de website. Ook indien de opzegging tussen 30 april en 1 september (begin verenigingsjaar) plaats vindt, moet het gehele contributie bedrag voor het komende seizoen betaald worden.
  • Foto's en beeldmateriaal van de trainingen of toernooien kan worden gebruikt voor de website. Indien u dit niet wenst in verband met de privacy van uw kind kan dit kenbaar worden gemaakt via de trainers. Wij zullen passende maatregelen nemen.
  Vereniging Basketbal School Purmerend| Meeuwstraat 87, 1444 VD Purmerend| Kvk: 58280480| ING: NL30INGB0008896223