Michael Evolution

Wij stellen aan je voor:

Michael van Beek, beter bekent als Michael Evolution, is een Freestyle Basketballer  van wereldklasse. Hij heeft veel mensen versteld doen staan tijdens zijn shows met zijn trucs en balbehendigheid. Van speciale evenementen, theater-, circus- en televisieshows tot aan halftime shows tijdens wedstrijden. Hij geeft het publiek een unieke ervaring!

Met meer dan 16 jaar ervaring in live optredens, heeft Michael zijn strepen verdient in de entertainmentindustrie. Hij is de 1e basketbal freestyle goochelaar die met zijn enthousiasme, kwaliteiten en creatieve kunsten de theater- en circuswereld heeft weten te verbazen.

Door zijn succesvolle optredens in Amerika, Europa en Azië werd hij in 2012 gevraagd om een commercial op te nemen voor Turkish Airline, als dubbelganger/choreograaf van Kobe Bryant, een echte NBA legende!

Michael won de Sonderpreis des ‘Varieté Et Cetera’ in een nieuwe show van Krystallpalast Varieté Leipzig in 2013. In 2017 heeft hij een succesvolle toer gedaan samen met Cirque Du Soleil  ‘VOLTA’ in Canada!

Op 30 juni 2018 is Michael Evolution dus live te zien bij het Eindtoernooi van BSP in de Karekiet in Purmerend.  

 

Een klein voorproefje van wat hij in huis heeft: