Training blijven afgelast!

Training blijven afgelast!

 • Update 3 mei

  Ondanks de versoepelingen die de overheid heeft aangekondigd in de persconferentie 21 april is het voor binnensportactiviteiten nog niet toegestaan trainingen te hervatten. Helaas geldt dit alleen voor buitensporten. Natuurlijk balen voor alle kinderen omdat iedereen staat te popelen om weer lekker te trainen.

  Wij verwachten na 12 mei (eerst volgende persconferentie) weer een update te kunnen doen met hopelijk het goede nieuws dat trainingen spoedig weer hervat kunnen worden!

 • Update 19 maart –

  Het zijn natuurlijk voor iedereen vreemde tijden vanwege de uitbraak van het Coronavirus. Gezien de aangepaste maatregelen van de overheid met het advies om sociaal contact te mijden en de 1,5 meter afstandseis is het voor BSP niet mogelijk om trainen op korte termijn te hervatten. Daarom is besloten om ook de trainingen van april af te lasten. De trainingen op 14 en 28 april gaan daarom ook niet door.

  Wij houden jullie uiteraard op de hoogte en zodra er groenlicht is vanuit het RIVM en overheid om weer sportactiviteiten te hervatten horen jullie dit direct.

  Wij zullen binnenkort wat oefeningen online zetten die je thuis kan uitvoeren!
 • Update 12 maart –

  In verband met het heersende coronavirus volgen wij de adviezen op vanuit het RIVM. Daarnaast adviseert ook het NOC-NSF hierin om tot en met 31 maart 2020 de sportbijeenkomsten niet door te laten gaan: https://nocnsf.nl/nieuws/2020/03/nocstarnsf-adviseert-om-alle-sportbijeenkomsten-in-maart-af-te-gelasten

  Wij stellen natuurlijk de veiligheid van de kinderen en onszelf voorop en volgen dit advies dan ook op. Dat betekent, helaas, dat BSP geen trainingen heeft tot en met 1 april. Wij zullen de berichtgeving in de gaten houden en hopen snel weer in april te kunnen basketballen met de kids!

  Met vriendelijke groet,

  BSP.

Over de auteur

Job Legdeur administrator

Geef een reactie